Kategorijo izdelkov
Kontakt

Dodati:S-1, A-8, E-Pang Road, Lianhu District, Xi'an mesto,

Provinci Shaanxi, Kitajska

Web:www.htongsteel.com

Mail:info@sxht-group.com

Tel:86-029-89306039


Service hotline
+86-029-89306039

NOVE

Dom > NOVEVsebine

Prevelike trgovinske zaščite, zaradi pomanjkanja prilagoditev cen jekla

V odgovor na ZDA protidampinških in izravnalnih preiskave ogljikovega jekla in zlitin jekla hladno vlečene mehanske cevi uvoženih iz Kitajske, Wang Hejun, direktor trgovine sredstvo preiskave Bureau of Ministrstvo za trgovino Ljudske republike Kitajske, je dejal v izjavi na maj 11 da prevelike trgovinske zaščite ukrepov privedla do ZDA jekla podjetij pomanjkanje industrijskega prestrukturiranja in izgubo konkurenčnosti, mednarodni, ne samo škodovala interesom trgovinskih partnerjev, ampak tudi pomaga rešiti na težave, s katerimi se soočajo ZDA jeklarski industriji.


Maja 10, Ministrstvo za trgovino ZDA izdala obvestilo o Kitajska, Nemčija, Indija, Italija, Južna Koreja in Švica uvoz ogljikovega jekla in zlitin jekla hladno vlečene mehanske cevi začela protidampinških preiskav, medtem ko Kitajska in Indija, nasprotne subvencije Ti izdelki raziskave.


Wang Hejun poudaril, da Združene države pogosto na uvoz jeklenih izdelkov, da začne s poizvedovanjem, odpravo trgovine in sprejme omejevalne ukrepe so vzbudila veliko zaskrbljenost članic STO. Po statističnih podatkih nas mednarodne trgovinske Komisije, od leta 2000 do leta 2016, ZDA skupno 283 tujih uvoz ukrepov pomoči, ki so 147 za jeklene izdelke, za 52 %. Prevelike trgovinske zaščitne ukrepe pomanjkanje industrijskega prestrukturiranja in izgubo mednarodne konkurenčnosti nas jekla družb, ne le škoduje interesom trgovinskim partnerjem, pa tudi pomoč pri reševanju težav, s katerimi se sooča industrija nam jekla.


Wang Hejun poudaril, da Kitajska je vedno nasprotoval zlorabe preiskave trgovine sredstvo. Pogoste trgovinskih ukrepov za odpravo bo ne le pomoč za odpravo škode, ki je trdil, z ZDA, ampak tudi nujno vplivajo na interese ZDA poproizvodno industrijo. Upati je, da preiskovalnim organom ZDA bo preudarno in pošteno obravnavo primera in ustvariti stabilno in predvidljivo tržno okolje za trgovino in sodelovanje v jeklarski industriji.o nas


Htongsteel izkazalo kot ponudnika vodilni enem rešitev za vse vaše jeklene cevi, pločevine, jekla bar & jeklenih cevi fitingov zahteve. Mi smo ena od največjih izvoznikov & distributerji cevi iz nerjavečega jekla, nerjavečega jekla plošče & nerjavečega jekla Bar na Kitajskem. Naši izdelki so bili široko uporabljeni na številnih področjih, tako doma kot v tujini. Vsak oddelek so pod popolno upravljanje in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo ponuditi najboljši kvalitetne in hitro storitev za naše stranke.


Če imate namen razumeti nas, potem rečejo kmalu.


   


Tel: +86 029 89306039

Faks: 029-89306039


Par: ne

Naslednji: 90-stopinjski komolca