Kategorijo izdelkov
Kontakt

Dodati:S-1, A-8, E-Pang Road, Lianhu District, Xi'an mesto,

Provinci Shaanxi, Kitajska

Web:www.htongsteel.com

Mail:info@sxht-group.com

Tel:86-029-89306039


Service hotline
+86-029-89306039
Cevni križ

Cevni križ

Cross oprema se imenuje tudi 4-smerna oprema. Če podružnica v celoti potuje skozi čevlje, postane križišče križec. Krst ima en dovod in tri odseke ali obratno. Pogosto imajo konice s konusom ali z navoji. Cross pribor lahko ustvari veliko količino ...

Podrobnosti izdelka

Cross oprema se imenuje tudi 4-smerna oprema. Če podružnica v celoti potuje skozi čevlje, postane križišče križec. Krst ima en dovod in tri odseke ali obratno. Pogosto imajo konice s konusom z navarjenim varjenjem ali z navojnimi konci.

Prečne pritrditve lahko povzročijo ogromno napetosti na cevi, ker se temperature spremenijo, ker so v središču štirih povezovalnih točk. Majica je bolj stabilna od križa, saj se črtica obnaša kot trnovasta blazinica, medtem ko se krst obnaša kot štirinožni stolček. (Geometrično "katere koli 3 ne-kolinearne točke določajo ravnino", s čimer so 3 noge po naravi stabilne.) Križi so pogosti v sistemih požarnih brizgalk, kjer napetosti, ki jih povzroča toplotna ekspanzija, na splošno niso problem, ne pa pri vodovodu zaradi dodatni stroški v primerjavi z uporabo dveh čajev.

Htongsteel se je pojavil kot ena rešitev, ki je vodilni ponudnik za vse potrebe po navzkrižnem cevi. Smo eden največjih izvoznikov in distributerjev cevi križ na Kitajskem. Naši izdelki se pogosto uporabljajo na številnih področjih doma in v tujini. Vsak oddelek je pod popolnim upravljanjem in popolnoma avtomatizirano proizvodnjo, tako da našim strankam ponudi izdelke z najboljšo kakovostjo in hitrostjo.

Velikost:

Brezšivna: 1/2 "-24", varjena: 24 "-96"

Debelina:

SCH10-XXS


HUITONG je znan proizvajalec in dobavitelj cevi iz nerjavečega jekla / cevi iz Kitajske iz nerjavnega jekla, opremljen z produktivno tovarno in podjetjem ter kot strokovni cevni izvoznik in prodajalec. Vedno vas pozdravljamo za nakup in veleprodajni visokokakovostni cevni križ iz naše tovarne.

Hot Tags: cevi križ, dobavitelj Kitajske, proizvajalec, tovarna, izvoznik, prodajalec, podjetje, trgovina na debelo, kupiti, najboljše, visoko kakovost
Sorodni izdelki
Povpraševanje